Overblik over sunde måltidskasser

BrFk’s online blog  > Artikler >  Overblik over sunde måltidskasser
0 Comments

I løbet af de seneste år har måltidskassemarkedet været voldsomt i vækst, og særligt leverandører der byder på sunde måltidskasser er der kommet en del nye af. I artiklen her giver vi et fint lille overblik over de bedste leverandører af sunde måltidskasser.

Hvis du holder af at leve sundt, men ikke rigtig orker at bruge tid på at sammensætte en lækker menu og købe ind til denne, bør du overveje at tilmelde dig en måltidskasseordning.

Der findes nemlig en del leverandører, der har specialiserede sig i sunde måltidskasser, og vores favoritter i denne kategori præsenterer vi dig for i de kommende afsnit.

SundTakeaway

SundTakeaway er en af de førende leverandører, når det kommer til sunde måltidskasser. Bestiller du en måltidskasse med sunde retter fra denne leverandør, kommer aftensmåltiderne ikke til at volde dig meget besvær.

Hos SundTakeaway fylder man nemlig færdiglavede retter i måltidskasserne, hvorfor det eneste, du skal tænke på, er at anrette og servere disse.

Hos langt de fleste leverandører af måltidskasser er det kun aftensmaden, man kan få hjælp til, men sådan forholder det sig ikke hos SundTakeaway. Her har du nemlig mulighed for – hvis du ønsker det – at få leveret 3 daglige måltider, så de står for al din kost.

Hololi Foods

Hololi Foods er en måltidskasseleverandør, der udelukkende producerer vegetarmad. Maden er tilfældigvis også som regel sund, hvorfor mange sundhedsfreaks sværger til Hololi Foods, når de skal vælge en måltidskasseleverandør.

Hololi Foods byder – ligesom SundTakeaway – på færdigretter, hvorfor du maksimalt skal bruge ti minutters tid på at forberede og anrette din mad fra Hololi Foods, hvis du vælger dem som leverandør.

MyDietPal

Bag MyDietPal står Chano Nielsen, en dude, der er både personlig træner og kostvejleder, og man fornemmer da også tydeligt, at Chano går meget op i sundhed, når man surfer rundt på MyDietPals hjemmeside, hvor man kan se en masse af de lækre, sunde retter, man vil kunne få leveret, sæt man vælger MyDietPal som sin leverandør af måltidskasser.

Hos MyDietPal er man også gået færdigret-vejen, hvorfor du vil modtage x antal færdigretter, der blot skal varmes og anrettes, sæt du vælger MyDietPal som din kommende måltidskasseleverandører.

MyDietPal er særligt populær blandt dem, der ønsker at tabe sig, hvilket blandt andet skyldes, at man kan vælge, hvor mange kalorier ens MyDietPal-måltider må indeholde. På den måde kan let kontrollere ens daglige kalorieindtag, og dette er altså bare vigtigt, når man ønsker at tabe sig.

Tak til Godappetit.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med de gode folk fra Godappetit.dk. Herinde kan du blandt andet læse anmeldelser af ovenstående måltidskasseleverandører, hvis du kunne tænke dig at lære disse endnu bedre at kende.

Vi takker rigtig mange gange for hjælpen med artiklen!