Har du brug for hjælp til lavt selvværd?

BrFk’s online blog  > Artikler >  Har du brug for hjælp til lavt selvværd?
0 Comments

Mange, både unge og voksne, kan kæmpe med lavt selvværd. Der kan være mange grunde til, at selvværdet ikke er så godt, og nogle gange ligger der dybere ting bag. Uanset hvad, så kan jævnlige besøg hos en psykolog muligvis hjælpe dig. Læs mere om at finde en psykolog I københavn med speciale i lavt selvværd her.

Unge med lavt selvværd

Rigtig mange unge oplever lavt selvværd, og det er især et problem blandt unge piger og kvinder. Det kan skyldes en række forskellige ting, men er heldigvis noget, der kan arbejdes med!

Psykologhjælp kan blive din guide til en god start. Her får du de første værktøjer, der skal hjælpe dig med at få større selvtillid og et bedre selvværd. Du behøver ikke fortsætte hos din psykolog i flere år, men det er et godt sted at starte.

Uanset om du finder en psykolog København, Ikast-Brande eller Aalborg, så har de uden tvivl erfaring med unges selvværd og kan hjælpe dig godt fra start. Opbygning af selvværd er ikke en lige destination, og der er ikke nogen konkret mållinje; men det er med psykologhjælp, du starter.

Find psykolog i København

Hvis du bor i København, kan det virke både uoverskueligt, dyrt og besværligt at finde psykologhjælp. Det kan udløse flere problemer, end det synes værd, men bare rolig: Stephan Sieland er en psykolog i København, som kan rette op på lavt selvværd. Her kan du skrive og stille spørgsmål, inden du aftaler en tid, så du kan blive komfortabel med idéen.

Når du skal finde en psykolog København, er det vigtigt, du sørger for at medregne transport. Du skal komfortabelt kunne komme fra A til B, også efter en hård session.

Tryghed kommer først

Din tryghed er det vigtigste, når det kommer til psykologhjælp. Det kan virke grænseoverskridende første gang, du mødes med din psykolog, og det vil muligvis tage et par gange, før du har vænnet dig til det.

Men lad ikke dét stoppe dig. Først hvis du efter flere møder med din psykolog ikke synes, kemien er god, eller hvis du stadig ikke er komfortabel nok til at åbne op, bør du finde en ny.

Det kan virke hårdt og ubehageligt at indrømme, men det er dig og din tryghed, der er det vigtigste. Du skal ikke være i tvivl om, at psykologer har forståelse for det. I sidste ende er ikke alle mennesker lige gode sammen.