Du behøver ikke at knokle hårdt for at få lidt ekstra på kontoen

BrFk’s online blog  > Artikler >  Du behøver ikke at knokle hårdt for at få lidt ekstra på kontoen
0 Comments

Det er muligt at lade dine penge gøre alt arbejdet, så du ikke selv skal svede for at få lidt ekstra på kontoen. Nemt og enkelt kan du investere i kryptovalutaer og se pengene vokse i takt med at din investering stiger i værdi. Når du skal handle, både købe og sælge kryptovalutaer, så har du brug for en kryptovaluta handelsplatform. Her kan du for selv små beløb foretage din investering og holde øje med udviklingen. Er du helt ny indenfor investeringer, så kan du endda finde sociale kryptovaluta handelsplatforme og kopiere de professionelles valg af investeringer.

Sådan vælger du den rette kryptovaluta handelsplatform

Der er mange valg du kan gøre dig når det kommer til handelsplatforme der gør køb og salg af kryptovalutaer mulige. Nogle er billigere end andre at anvende. Hvis du gerne vil have mest muligt ud at dit eventuelle overskud, så skal du kigge efter en billig online handelsplatform, der kræver mindst mulige gebyrer. Kig også nøje efter om det er en handelsplatform der kræver en andel af din profit, eller om du kan hæve det hele til din egen fordel.

Sådan handler du med kryptovalutaer

Når du har fundet frem til den ønskede kryptovaluta handelsplatform, så er du allerede rigtig godt på vej til at gøre din første investering. Opret en konto og vent på at denne bliver verificeret. Det er oftest kun få klik der skal til for at du har adgang til at handle. Når det er på plads, så er du klar til at indsætte det beløb som du ønsker at investere for. Husk at selv små beløb kan gøre en forskel over tid. Indsæt penge og køb den kryptovaluta du ønsker. Derefter holder du øje med værdien for din investering og kan på denne måde se hvornår det vil være fordelagtigt at sælge dem igen. Fortjenesten kan du anvende til at lave nye investeringer eller trække det hele ud til din egen lomme.

Husk at indberette din fortjeneste til SKAT

Sælger du dine kryptovalutaer med et overskud, så skal du indberette beløbet til SKAT. Til trods for at der kun måtte være tale om en mindre fortjeneste, så skal der alligevel betales til statskassen. Beløb under 56.000 kroner kræver en betaling til SKAT på 27 %. Alt overskud derefter kræver staten 48% for. Der er dog ingen grund til at holde tilbage med at investere allerede i dag, da alt overskud er bedre end at have pengene stående stille i banken.

Få et økonomisk overskud til eventyr

Eventyr, om det er i hverdagen eller i form af en ferie, er sundt for både krop og sjæl. Måske har du endda et ønske om at tage nogle dage ud af kalenderen til at udfordre din styrke og forbedre din sundhed, både indvendigt og udvendigt. Hvis dette er tilfældet, så kan det kun gå for langsomt med at komme i gang med investeringer. Her kan pengene arbejde for dig, så du til sidst kan få råd til at opfylde dine ønsker.