Psykologi og mental sundhed

BrFk’s online blog  > Artikler >  Psykologi og mental sundhed
0 Comments

Der er mange fordomme overfor psykologi, men for mange mennesker er det faktisk en værdifuld nøgle i at opnå en funktionel hverdag og et sundt sind. Man kan kun nå så langt med kost og motion, og for mange er det essentielt at have nogen at snakke frit med, uden at frygte dom eller afvisning.

Se mere om, hvad et psykologforløb kan gøre for dig her: https://psykologlyngby.dk/.

Derfor er et psykologforløb sundt for de fleste

Et psykologforløb er sundt for langt de fleste mennesker, simpelthen fordi det fokuserer på dig og dine behov. Hvis du taler med dine venner, kan du ikke forvente, at du hele tiden vil være i centrum, og de har sjældent midler eller viden til faktisk at hjælpe dig, ud over at aflaste.

Med et psykologforløb fjerner du det personlige forhold og erstatter det med et semiprofessionelt ét. Både du og din psykolog kender formålet med jeres samtaler, og de bliver betalt for at bruge deres tid på dig. Ydermere gør de manglende venskabelige bånd, at du kan skifte, hvis du ikke er tilfreds med din terapeut. I et psykologforløb er du ikke forpligtiget til andet end at betale, og du kan til enhver tid vælge at afbryde behandlingen – selvfølgelig med din psykologs vejledning.