Jordan – skoen, der aldrig er gået af mode

BrFk’s online blog  > Artikler >  Jordan – skoen, der aldrig er gået af mode
0 Comments

Der er meget få ting, der aldrig går af mode. Hvad end vi snakker om tøj, sko, mad eller kunst, er det næsten helt sikkert, at intet inden for disse forskellige kategorier vil være populært for evigt. Nogle ting bliver forældede og umoderne, som tiden går, og vender aldrig rigtigt tilbage. Andre ting vil måske midlertidigt gå helt af mode, for så igen at blive en del af moden mange år senere.

 

Se for eksempel bare på trompetbukserne. I 1980´erne ejede alle almindelige mennesker med respekt for sig selv et lækkert par trompetbukser. Men efter bare 10 år var trompetbukserne pludseligt håblåst umoderne. Bukserne blev lagt helt ind på bagerste hylde og i bedste fald kun fundet frem igen, hvis man skulle til kostumefest eller fastelavn. Men så pludselig, i løbet af 2010´erne, så man igen en masse modeller og stilikoner i føre sig trompetbukserne – og rigtig mange almindelige mennesker tog hurtigt den ellers udskældte buks til sig igen. Det er altså aldrig til at sige, om noget er gået helt af mode – eller om det måske kan få en renæssance.

 

Jordan – en tidsløs sko

 

Kigger man på skomoden, vil man hurtigt kunne finde eksempler på sko, som for alvor er gået af mode – og formentlig aldrig vender tilbage. I den modsatte ende af skalaen kan man da også finde gode eksempler på sneakers, som har været på mode lige siden de første gang blev lancerede for flere årtier siden. Dette gælder for eksempel for de mange Jordan modeller fra Nike. Skoene blev lanceret af Nike allerede i 1980´erne, og siden da er der kommet et hav af forskellige modeller til.

 

Den dag i dag går utroligt mange mennesker stadig rundt med Nike Jordan på fødderne. Skoen er aldrig gået af mode, og der er da heller ikke noget, som tyder på, at skoen vil gå af mode lige foreløbig. Dette skylder først og fremmest det tidsløse design, som nærmest er blevet definitionen på, hvordan ”en rigtig sneakers” ser ud. Derudover findes Jordan i flere modeller, både high, mid og low, og disse forskellige modeller appellerer hver især til forskellige målgrupper. Slutteligt fås hver af de forskellige Jordan modeller også i alle regnbuens farver og i øvrigt i forskellige farvekombinationer.

 

Find det perfekte par Jordan til dig

 

Er du blevet nysgerrig på, om der mon også findes et par Jordan sko, som vil passe helt perfekt til netop dig og din stil? Svaret er helt sikkert ja. Vil du finde det helt perfekte par, kan du med fordel kigge ind på hjemmesiden hos Streetwear Evolution. Herinde har de samlet et kæmpe udvalg af Jordan sko, og mange andre lækre sneakers, som du kan se nærmere på allerede i dag.